|
|
Es-Sidik
Novi član

Popularnost: +3/-0
Spol: 
|
 |
« Odgovor #946 : 11.06.2010. 19:04:56 » |
|
Pravo si me razveselio, brate Valentine.  Na hajr da nam bude druženje. Svako dobro ti želim i neka te Allah swt nagradi džennetom firdews . 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hvala Allahu swt na dobročinstvima koja nam čini
|
|
|
|
Sadik
|
 |
« Odgovor #947 : 28.06.2010. 18:12:02 » |
|
Esselam alejkum lijepi insani ....... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valentino
Moderatori
Ozbiljan član

Popularnost: +869/-47
Spol: 
|
 |
« Odgovor #952 : 08.08.2010. 05:05:55 » |
|
Mirise zorom forumsko cvece sareno, neko je jos po malo sneno, zelena trava i zuti maslacak, a na kapidziku ja i Caki macak. Srebrna u basti vec rudi zora, nova -Dobrodoslica-pisat' se mora.  Sa "suncane piramide" nek svi dobro sada vide, dolazi nam clanica nova, njoj su posvecena ova slova.
 Nova sestra,novo lice sestra Belma s Visocice. Dobro nam dosla sestro draga bujrum preko forumskog praga. Zelim ti u zivotu puno srece, uz "Dobrodoslicu" evo i cvece.
 Ne samo cvece,ne samo slova, nek' Belmu doceka i muzika ova. Hajmo muzikanti ,udrite u zice DOBRO DOSLA BELMA S' VISOCICE !! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Belma
|
 |
« Odgovor #953 : 13.08.2010. 16:06:54 » |
|
Bosansko jutro maglovito  prijeti da bi moglo osvanuti snjegovito,  ali mene to ne brine, jer ovdje pročitah dobrodošlice iskrene. Hvala Valentino na ovoj rimi, forumsko cvijeće veselit će me i zimi! Selam svima iz Visokog grada,  podno Piramide Sunca što se turistima nada!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Valentino
Moderatori
Ozbiljan član

Popularnost: +869/-47
Spol: 
|
 |
« Odgovor #954 : 14.08.2010. 02:50:06 » |
|
Bosansko jutro maglovito  prijeti da bi moglo osvanuti snjegovito,  ali mene to ne brine, jer ovdje pročitah dobrodošlice iskrene. Hvala Valentino na ovoj rimi, forumsko cvijeće veselit će me i zimi! Selam svima iz Visokog grada,  podno Piramide Sunca što se turistima nada! (Ovi smajlici gore, znace,da nemam reci) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leci
|
 |
« Odgovor #955 : 24.08.2010. 18:35:51 » |
|
Pozdrav novima, adminu,Valentinu i svima starim članovima od Lece.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zivot je najvece cudo!
|
|
|
|